Mijn naam is Karin Hakhoff, 47 jaar, getrouwd en heb een dochter.
Ik ben geboren in Hoorn maar heb jaren achtereen in het buitenland gewerkt en gewoond.

Sinds de geboorte van mijn dochter woon ik weer in Hoorn en werk ik in Amsterdam.

Ik werk al ruim 25 jaar in de hotelbranche en momenteel draai ik alweer jaren mee in het management team van Dikker & Thijs Hotel.
Een van mijn taken is het sturen en doorontwikkelen van onze medewerkers, het opleiden van stagiaires van de verschillende hotelscholen en het inwerken van nieuw personeel.

In 2010 ben ik actief betrokken geraakt bij de lokale politiek en werd ik zelfs gekozen tot raadslid bij VOCHOORN.

Voor mij was het een logische keuze om voor deze lokale partij te gaan, het is namelijk een sociaal, liberale partij die daadkrachtig en efficiënt wil besturen. En dat trok mij erg aan, voor een doelmatig resultaat gaan.

Mijn eerste periode mocht ik fractievoorzitter zijn van onze partij met een wethouder in het College. Deze periode in de coalitie was voor mij een leerzame periode en het mogen meebesturen in je eigen stad is natuurlijk waar je het voor doet.

De tweede periode (2014) kwam de VOCHOORN in de oppositie terecht met minder zetels en zelfs vanuit die positie hebben wij mooie dingen weten te realiseren.

En dat is waarom ik mij zo thuis voel bij deze partij, we laten bij tegenslagen de schouders niet zakken, we gooien de kont niet tegen de krib, we blijven strijdlustig en blijven met open vizier kijken naar wat ons inziens oprecht het beste is voor onze stad en inwoners.