Wie ben ik?
Mijn naam is Karin  Hakhoff, getrouwd met André Baas en moeder van een dochter. Ik heb gewerkt in het buitenland, hotelmanagement gedaan en nu werkzaam in Amsterdam. Heb samen met mijn partner een cafébedrijf, ’t Kantoor van Baas & Ko, in Hoorn gehad.  Dit hebben wij vijf jaar lang gedaan naar volle tevredenheid, maar we zijn hier inmiddels mee gestopt. Ik werk tegenwoordig bij Dikker en Thijs Hotel.

Waarom zit ik in de lokale politiek?
Ik ben van mening dat er nog wel het een en ander kan en/of moet veranderen in Hoorn. Er tegen aan schoppen heeft geen zin, lost niets op, dus moet je deelnemen aan de problematiek en met oplossingen komen.

Wat is er zo bijzonder aan VOCHOORN dat ik deze partij vertegenwoordig?
Bijzonder aan VOCHOORN is, dat het geen landelijke partij is en dus niet met handen en voeten gebonden is aan het landelijke partijbestuur. De vertegenwoordigers van VOCHoorn snappen wat er in hun stad leeft en werken met korte en meer directe linken.

Wat houdt mij bezig in mijn eigen tijd?
In mijn vrije tijd kook ik graag en ook hou ik ervan om uit eten te gaan. Lezen is iets wat ik graag doe, al heb ik daar vaak te kort tijd voor.

Wat wil ik bereiken (voor Hoorn en haar inwonenden en voor mezelf)?
Wat ik wil bereiken in de locale politiek is de vermindering van regels en het weglaten van betutteling.

En ik heb een vraag; Word politiek actief in onze mooie stad. 
Dat kan door lid te worden van ons recent opgerichte Ontwikkelingsbureau. Een instituut dat in het leven is geroepen om te praten over belangrijke zaken in onze mooie stad en samen plannen te ontwikkelen die kunnen leiden tot visie en beleidsvoorstellen van onze partij in de gemeenteraad.
Kortom, een bureau waar je invloed kunt hebben en een eerste stap kunt zetten in de lokale politiek. Klik hier om je aan te melden.