Wie ben ik?

Ik ben Aart Ruppert en woon ruim 35 jaar in Hoorn. Vanaf 2010 ben ik voor VOCHOORN wethouder geweest met als portefeuilles Economische Zaken, Sociale Zaken en Sport. In deze periode heb ik mij o.a. ingezet voor een goed ondernemersklimaat, het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis, de uitvoering van de WMO, re-integratie van mensen naar werk, een nieuw hockeycomplex voor WFHC, de havenvisie en een nieuw terrassenbeleid. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 was ik lijsttrekker voor VOCHOORN.

Nevenfuncties
Voorzitter Algemeen Bestuur Op/maat
Lid stuurgroep Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid
Lid Leisure Board

Waarom  zit ik in de lokale politiek?
Ik ben pragmatisch van aard en wil graag zaken gerealiseerd zien. Ik ben politiek actief voor VOCHOORN, omdat landelijke lokale partijen ‘vast’ zitten aan afspraken met hun centrale partijbestuur. VOCHOORN is een ondernemende partij met een duidelijke visie op Hoorn en haar samenleving en heeft een luisterend oor voor wat er onder bewoners leeft. Dit spreekt mij aan.

Wat doe ik in mijn vrije tijd?
Vrije tijd is schaars de afgelopen 4 jaar, maar ik wandel graag en stap als het even kan op de racefiets. Hobby’s: lezen en koken.

Wat wil ik bereiken voor Hoorn en haar bewoners en voor mijzelf?
Een veilige en leefbare stad met goede (sociale) voorzieningen (o.a. onderwijs, zorg, sport, cultuur en recreatie) en waar het goed wonen en werken is voor bewoners en ondernemers, voor jong en oud, allochtoon of autochtoon. Kortom een stad waar je je thuis voelt!

Als lijsttrekker voor VOCHOORN wil ik hieraan graag een bijdrage leveren.

Mail ons

5 + 1 = ?