Wie ben ik
Mijn naam is Yvonne Bikkers en woon al 40 jaar in Hoorn. Ik heb een studerende dochter, een zoon en een hond. De laatste 17 jaar heb ik gewerkt op de afdeling sales administration export bij Elephant Dental BV in Hoorn waar ik ook enkele jaren voorzitter van de OR ben geweest.

Waarom zit ik in de lokale politiek en waarom VOCHOORN
Jarenlang heeft mijn moeder, Lidy Klaassen, VOCHOORN vertegenwoordigd, waardoor ik altijd met veel interesse en waardering de ontwikkelingen heb gevolgd met de hoop mijn steentje te kunnen bijdragen zodra ik daar tijd voor vrij kon maken. In september 2012 is dit gelukt en ben ik gaan schaduwdraaien bij VOCHOORN en in oktober 2013 ben ik benoemd tot commissielid.

Hoorn is een prachtige historische en gezellige stad waarin veel mooie bedrijven zijn gevestigd en ik hoop met mijn inzet bij te kunnen dragen om dit zo te houden en het liefst nog te verbeteren voor zowel de inwoners, de ondernemers als de toeristen. De ambities van VOCHOORN sluiten hierbij perfect aan en ik ben trots op alles wat zij tot nu toe hebben weten te bereiken mede dankzij de enorme steun en het vertrouwen van de inwoners.

Wat hoop ik te bereiken
Het behouden en verbeteren van een gezond ondernemersklimaat. Bij de decentralisaties in het sociale domein focussen op verbetering en geen achteruitgang met aandacht voor hulp en steun waar nodig voor jeugd, gezin en ouderen, schuldhulpverlening en armoedebeleid. Het vertrouwen van de inwoners te winnen.